M. Lepelaar-Hoek

Graveur – Marjolijn Lepelaar-Hoek

Marjolijn Lepelaar-Hoek GraveurIk ben Marjolijn Lepelaar-Hoek, welkom op mijn website, sinds 1975 werk ik als zelfstandig graveur.

Graveren heb ik geleerd aan de Vakschool Schoonhoven, waar ik mij heb bekwaamd in het vak van ambachtelijk graveur. Die ambachtelijke kant is mijn passie. Daarom ben ik na mijn opleiding een zelfstandig atelier begonnen, waarin ik nu al bijna veertig jaar met veel plezier en overtuiging werk. Ik begon met het graveren van metalen en heb mij daarna ook toegelegd op andere materialen zoals glas en spiegels. Omdat ik houd van mooie letters en documenten, heb ik mijzelf verder ontwikkeld in het ambacht van kalligrafeur, waarvoor de basis al tijdens mijn graveursopleiding is gelegd. In mijn atelier in de achtertuin van mijn huis oefen ik beide ambachten uit.

Ik heb vele mooie dingen mogen maken als graveur en heb op veel bijzondere projecten mijn artistieke handtekening mogen zetten, zoals monumenten, gedenktekens, historische spiegels, oude sieraden en bijzondere geschenken. In de fotogalerij kunt u daarvan  diverse voorbeelden bekijken.

Werken met ambachtelijke technieken

Doordat ik enkel ambachtelijke technieken gebruik en veel Marjolijn Lepelaar-Hoek - Graveur aan het werkmet de hand graveer, zijn de mogelijkheden om de door u gewenste tekst of afbeeldingen op uw object aan te brengen nagenoeg onbeperkt. In tal van materialen kan worden gegraveerd, zoals steen, hout, glas en edele metalen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden, leveringstijden en prijzen.